Hvorfor skal jeg benytte KILROY til mit studieophold i udlandet?

Vi samarbejder med nogle af de bedste universiteter i hele verden, og kan hjælpe dig med alt du bør vide forud for dit studieophold i udlandet. Vi hjælper dig med ansøgningsprocessen, besvarer alle dine spørgsmål og sørger for at klæde dig bedst muligt på, så du er klar til dit studieophold i udlandet. Vi hjælper med alt det kedelige papirarbejde, så du ikke står alene med det. Vi giver dig al den information, du har brug for forud for dit ophold i udlandet, og så sørger vi naturligvis for, at alle papirerne til dit universitet er udfyldt. Derudover hjælper vi dig med at lægge budget, legatansøgning, muligheder for studiejob, visa og meget mere!

Spar tid og lad os hjælpe dig med at studere i udlandet. 98% af vores ansøgere bliver accepteret på universitetet, og så er vores studievejledning endda gratis. Kontakt vores studievejledere i dag, og lad os hjælpe dig med dine muligheder for at studere i udlandet.