Hvad koster det at studere i udlandet?

Det er umuligt at give én pris, der dækker alle studiemuligheder. Prisen varierer meget, og afhænger af hvilket studieniveau du vil studere på, hvilken uddannelse du drømmer om, og naturligvis hvor du vil studere. Det er eksempelvis markant dyrere at læse en kandidat i medicin end f.eks. et semester som marketingstuderende i udlandet.

Prisen for det enkelte universitet samt leveomkostningerne varierer også meget afhængig af hvilket land, du ønsker at studere i. Fortæl os om dine drømme, og så skal vi nok hjælpe dig med at komme fra A-Z.

Vær opmærksom på, at studerende fra nogle lande har mulighed for at tage f.eks. Uddannelsesstøtte med sig på et udlandsophold, ansøge om specifikke legater og stipendier samt søge studiejob i udlandet - alt sammen noget, der kan hjælpe med at finansiere dit studieophold i udlandet. Nogle studerende vil måske endda opdage, at det kan være billigere at læse i udlandet end derhjemme.

Uanset hvad, så er et studieophold i udlandet en investering i din personlige udvikling, og international erfaring er noget, mange virksomheder ser meget positivt på - uanset fagområde.