Hvorfor skal jeg søge praktik i udlandet gennem KILROY?

Det kan virke uoverskueligt at søge et praktikophold i udlandet, og det er derfor, vi er her. Når du søger om et praktikophold i udlandet gennem os, hjælper vi dig hele vejen gennem processen fra A-Z. Vi sørger for, at du bliver praktikant i en virksomhed, der værdsætter praktikanter, hvor du bliver udfordret og hvor dine input bliver taget seriøst.

Sammen med en studievejleder, sammensætter du dit drømme-praktikophold, og vi sørger for, at du ved alt om praktikvisum, kan finde et sted at bo samt får hjælp til, om du kan søge om økonomisk støtte på opholdet. Derudover hjælper vi dig med at finde et netværk, mens du er i praktik i udlandet. Al vores rådgivning er gratis.