Hvad hvis jeg ønsker at klage?

Hvis du oplever problemer med et produkt, du har købt, bør du altid forsøge at løse problemet på stedet, da langt de fleste udfordringer kan løses med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, skal du sørge for at indsende en officiel klage til operatøren (hotel, turoperatør, biludlejer osv.) for at dokumentere, at du har orienteret dem om de problemer du har oplevet.

Hvis intet af ovenstående hjælper eller er muligt, skal du kontakte KILROY så hurtigt som muligt, så vi kan hjælpe med at løse problemet.

Uanset hvad du klager over, eller er uenig i angående dit køb, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Skulle du af den ene eller anden årsag ikke være tilfreds med udfaldet, kan du altid tage sagen videre til The European Commission's Online Dispute Resolution.