Sædevalg: Kan jeg vælge sæde på flyet før jeg tager i lufthavnen?

Ja, ofte kan du booke et sæde online hvis du checker ind online. Du kan også få KILROY til at hjælpe inden da. Brug venligst vores online kontaktformular. Har du købt din billet i en af vores butikker, skal du kontakte din rejsekonsulent og få vedkommende til at hjælpe med at booke et bestemt sæde.

Vær opmærksom på, at dit sædevalg aldrig kan garanteres 100%. Der kan forekomme tilfælde, hvor flyselskabet er nødt til at ændre dit forhåndsreserverede sæde.