Sædevalg: Kan jeg vælge sæde på flyet før jeg tager i lufthavnen?

Ja, ofte kan du booke et sæde online, og ellers kan du få KILROY til at hjælpe, hvis du har købt billetten online og tilkøbt Prioritetspakken. Brug venligst vores online kontaktformular. Har du købt din billet i en af vores butikker, skal du kontakte din rejsekonsulent og få vedkommende til at hjælpe med at booke et bestemt sæde.

Vær opmærksom på, at dit sædevalg aldrig kan garanteres 100%. Der kan forekomme tilfælde, hvor flyselskabet er nødt til at ændre dit forhåndsreserverede sæde.

Kan jeg få et sæde ved nødudgangen eller få mere benplads?
Dette kan normalt bookes direkte på flyselskabets hjemmeside, såfremt de tilbyder muligheden. Det er dog oftest mod et gebyr og uden garanti, da flyselskabet altid har mulighed for at ændre sædevalget inden afrejse.