Bonus- / Loyalitetskort: Hvad hvis jeg vil registrere mit bonus- eller loyalitetskort?

Hvis du har booket din flybillet online og tilkøbt Prioritetspakken, skal du blot give os dine informationer ved at udfylde vores online kontaktformular. Hvis du har booket din billet i en af vores butikker, skal du kontakte din rejsekonsulent og give vedkommende dine data, så de kan hjælpe.

Vær opmærksom på, at KILROY ikke kan garantere at du modtager point fra din billet, da nogle flyselskaber ikke godtager bestemte billettyper og bookingklasser i forbindelse med bonuspoint. For mere information, skal du kontakte dit flyselskab. Vi anbefaler altid, at du beholder alle dine boardingcards i tilfælde af, at disse skal registreres efterfølgende.