Har jeg nok tid til at skifte fly (transit)?

Når du køber en flybillet, er de tilbudte connections officielt altid godkendt af både flyselskaber og lufthavne. Det betyder, at du kan ikke få tilbudt en connection, der ikke kan lade sig gøre.
Hvis du ikke er en erfaren rejsende, eller hvis du har et handicap, anbefaler vi, at du prøver at undgå de connections, der er alt for tætte. Hvis du skal skifte lufthavn, anbefaler vi generelt mindst 4 timer, afhængig af afstanden mellem lufthavnene naturligvis.