Hvad er et ISIC-kort, og hvordan får jeg et?

Et ISIC-kort er et internationalt fordelskort for studerende og kan bookes på hjemmesiden eller gennem en rejsekonsulent i en af vores butikker. Kortet giver adgang til utallige lokale og internationale rabatter, og kan både give dig billigere flybilletter, togbilletter, gratis adgang på museer og billig software til din computer. Kortet betaler sig selv igen ved blot at benytte det få gange. For at få et overblik over alle rabatter og fordele i nærheden af dig, kan du besøge isicnordic.org eller downloade ISIC-appen til enten Iphone eller Android.

Jeg har mistet mit ungdoms/studiekort - hvad gør jeg?
Fra december 2018 vil det ikke længere være muligt at modtage et fysisk kort, men udelukkende et digitalt kort. Derfor kan et fysisk kort desværre ikke blive erstattet, men du vil altid have mulighed for at tilgå dit digitale kort."