Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg rejser med et spædbarn?

Når du rejser med et spædbarn (barn under 2 år), skal du være opmærksom på, at barnet ikke får sit eget sæde, og at du dermed skal sidde med barnet på skødet under flyvningen. I nogle tilfælde kan du lave en forespørgsel på en vugge, som barnet kan ligge i under flyvningen. Ofte er en sådan vugge tilgengængelig for børn op til 6 mdr. Der er et begrænset antal vugger på flyet, så sørg for at lave forespørgslen lige efter du har booket dine flybilletter - så er der størst chance for, at du får én tildelt.

Hvis du booker din flybillet online, og har købt vores Prioritets-pakke, skal du bare give os besked om at du ønsker en vugge og/eller babymad ved at benytte vores online kontaktformular. Hvis du har købt din flybillet hos en af vores rejsekonsulenter i en butik eller via telefon/mail/chat, så kontakt venligst den butik, hvor du har købt billetten. Hvis du ikke har købt Prioritets-pakken, kan du gøre dette ved at kontakte os gennem førnævnte online kontaktformular.

Vær opmærksom på, at vi kun kan sende en forespørgsel på en vugge hos flyselskabet, og at det aldrig er en garanti for at det kan lade sig gøre.

Vær i øvrigt opmærksom på, at i de fleste tilfælde kræves det, at spædbarnet har sit eget pas.

Se også vores Prioritetspakke - hvad hvis jeg har købt én, og hvad hvis jeg ikke har?