Hvordan bruger jeg mit gavekort?

Du kan bruge dit gavekort i vores butikker, enten som del- eller fuld betaling. Hvis hele beløbet ikke bliver brugt, vil du modtage et nyt gavekort med det resterende beløb.
Hvis du vil benytte dit gavekort i forbindelse med et onlinekøb, skal dette behandles af en af vores ansatte, da et gavekort ikke fungerer som betalingsmiddel på vores hjemmeside. Du skal booke og betale din billet som normalt, og herefter kontakte vores kundeservice, som vil tjekke gavekortets gyldighed og dernæst refundere beløbet, såfremt gavekortet er gyldigt.