Jeg har købt en flybillet - Kan KILROY hjælpe med andre produkter?

Ja! KILROY er et rejsebureau, der kan hjælpe med langt det meste. Det har vi gjort for unge, studerende og andre eventyrere siden 1946.

Vi har et varieret udvalg af rejseprodukter, der indeholder alt fra flybilletter til hoteller & hostels, kortere eller længere adventureture og rundrejser, billeje, camperleje, bus- og tog pas og meget, meget mere.

Glem iøvrigt aldrig rejseforsikringen! Den kan vi selvfølgelig også hjælpe med, ligesom vi kan hjælpe med studieophold i udlandet og grupperejser.