Min rejseplan

Du kan altid tjekke din rejseplan ved at logge ind på TripCase. Besøg www.tripcase.com eller download appen.

See your Itinerary here

Hvad er TripCase?

TripCase gør det nemt at organisere alle dine rejsedetaljer ét sted. Flyinfo, skemaændringer, forsinkelser, kort og anden information. Du kan tilgå TripCase på din computer, tablet eller smartphone.

Besøg www.tripcase.com

Download TripCase-appen

TripCase-appen er tilgængelig til både iOS og Android. Download den fra App Store eller Google Play Store. Alle øvrige devices kan tilgå TripCase gennem hjemmesiden.

Har du brug for hjælp til TripCase, så kan du tilgå supporten og FAQ'en her.

Leder du efter det gamle "Virtually there"?. Denne service er lukket ned, og erstattet med TripCase.

Download the TripCase App