Mitä voin opiskella ulkomailla?

Lyhyesti sanottuna kaikki on mahdollista. Opastamme sinua yhtä lailla, jos tähtäimessäsi on lukukauden tai kahden mittainen vaihto-opintojakso osana suomalaista tutkintoasi tai jos haluat lähteä maailmalle suorittamaan koko tutkinnon. Tutkinto-opintoja on tarjolla niin kandidaatti-, maisteri- kuin tohtoritasollakin. Osa yhteistyöyliopistoistamme tarjoaa myös erilaisia diplomiohjelmia ja akateemisen englannin kurssikokonaisuuksia. Lisäksi USA:ssa on vaihtoehtona opiskelu collegessa.

Vaihtoehtoisia opintoaloja on vaikka kuinka. Haaveilitpa sitten animaattorin tai näyttelijän töistä, tai urasta tietotekniikan, beribiologian tai matkailualan parissa, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Valitsetpa minkä alan tahansa, opiskelu ulkomailla antaa koulutukseesi arvokkaan lisäulottuuvuden.

Selaa opintoalavaihtoehtoja tästä.