Mikä on ISIC-kortti ja kuinka hankin sen?

ISIC-kortti on maailman ainoa kansainvälinen opiskelijatodistus ja globaali opiskelijakortti. Voit ostaa kortin joko ISIC:n verkkosivuilta tai KILROYn myymälästä. Digitaalinen ISIC-kortti oikeuttaa sinut tuhansiin opiskelijan arkea ja lomailua avittaviin etuihin ja alennuksiin niin Suomessa kuin maailmalla: lento- ja junalippuja erikoishintaan, opiskelijahintaisia ho(s)telliöitä ja muhkeita alennuksia tietokoneohjelmista. Selaa ISIC-etuja lähellä ja kaukana kätevästi lataamalla ISIC App iPhone- tai Android-puhelimeesi. Sovelluksessa aktivoit myös digitaalisen opiskelijakorttisi ja kaikki opiskelijaedut ja -alennukset kulkevat aina mukanasi.

Hukkasin ISIC- / IYTC-korttini – Mitä teen?
Jos digitaalinen opiskelija- tai nuorisokorttisi on edelleen voimassa, voit aina aktivoida korttisi uudestaan ISIC Appissa. Jos et löydä 14-numeroista korttitunnustasi, ota yhteyttä osoitteeseen support@isic.info.