Matkasuunnitelmani

Näet aina matkasuunnitelmasi kirjautumalla TripCaseen. Mene osoitteeseen tripcase.com tai lataa sovellus.

See your Itinerary here

Mikä on TripCase?

TripCase tekee lentotietojen ja matkasuunnitelmien käsittelystä helppoa. Lentopäivitykset, aikataulumuutokset tai myöhästymiset, kartat ja muut kohdetiedot löydät helposti yhdestä paikasta. Voit käyttää TripCasea tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Mene osoitteeseen tripcase.com

Lataa TripCase-sovellus

TripCase-sovellus on saatavilla Androidille ja iPhonelle. Lataa sovellus Google Playstä tai App Storesta. Muita mobiililaitteita käyttävät pääsevät oikeille sivuille menemällä osoitteeseen tripcase.com.

Tarvitsetko lisätietoja TripCasesta? TripCase FAQ ja tuki.

Etsitko vanhaa Virtually There -palvelua? Emme enää käytä Virtually There -palvelua, vaan olemme siirtyneet TripCaseen."

Download the TripCase App