Wat is een ISIC kaart en hoe kan ik er een krijgen?

Een ISIC kaart is een internationale kortingskaart voor studenten en kan via onze website aangevraagd worden. Met de ISIC kaart kan je als student genieten van een heleboel internationale en lokale kortingen van goedkope vlieg- en treintickets tot gratis toegang tot musea en kortingen op software. Al na een paar aankopen heb je je kaart terugverdiend. Je hebt deze kortingskaart ook nodig om van de flexibele KILROY jongeren- en studententickets gebruik te maken. Op de website www.isic.org zie je heel gemakkelijk welke kortingen er allemaal gelden met de ISIC kaart.