Moet ik mijn reisschema op TripCase checken tijdens mijn reis?

Ja, tijdens je reis moet je je reisschema controleren op eventuele wijzigingen en updates. De opgestelde reisschema's en vliegtijden zijn niet altijd definitief en sommige vliegtuigmaatschappijen veranderen hun schema's regelmatig.

Ga naar www.tripcase.com en controleer je reisschema. In je TripCase overzicht is je reisschema steeds aangepast aan de laatste wijzigingen. Je kan de TripCase app downloaden op je iPhone en Android.