Ik wil mijn huurwagen annuleren - Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Neem zo snel mogelijk contact op met KILROY als je je huurauto wilt annuleren. Als je op het laatste moment nog wilt annuleren en KILROY is gesloten, dan moet je het autoverhuurbedrijf zelf direct contacteren en de annulering in orde maken.

Regels voor het terugkrijgen van je geld zijn erg verschillend, KILROY kan je waarschijnlijk meer vertellen over de omstandigheden rondom jouw boeking.