Ik wil mijn rondreis annuleren - Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Neem zo snel mogelijk contact op met KILROY om je activiteit of rondreis te annuleren. Mocht het zo zijn dat KILROY gesloten is en je moet last minute nog annuleren, neem dan contact op met het bedrijf waar je tour of activiteit bij geboekt is.

De regels voor het terugkrijgen van je geld zijn heel verschillend, vraag bij KILROY naar de voorwaarden omtrent jouw boeking.