Mijn vluchtschema

Wanneer je jouw vliegticket hebt geboekt bij KILROY heb je altijd toegang tot jouw reisschema via de app en website van TripCase. Alles wat je daarvoor nodig hebt is jouw naam, het referentienummer (booking reference) en het e-mailadres waarop je het vliegticket hebt ontvangen.

See your Itinerary here

Wat is TripCase?

TripCase verzamelt alle informatie omtrent jouw vluchten en bestemmingen. In TripCase vind je een overzicht van de laatste vluchtinformatie, weersvoorspellingen, kaarten van de bestemming en veel praktische informatie voor vertrek. Hier vind je ook eventuele tijdswijzigingen met betrekking tot jouw vlucht(en). TripCase is beschikbaar op jouw computer, tablet of smartphone.

Download de TripCase App

De TripCase app is beschikbaar voor iOS en Android. Download de app via de App Store of Google Play Store. Heb je een andere telefoon, ga dan naar TripCase.com vanuit jouw mobiele browser en log in.

Download the TripCase App

Hulp nodig met TripCase? Klik hier om de help en FAQ sectie van TripCase te raadplegen.