Wat is een ISIC kaart en hoe kan ik er een krijgen?

Een ISIC kaart is een internationale kortingskaart voor studenten en kan via onze website aangevraagd worden. Met de ISIC status heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Het is het enige wereldwijd geaccepteerde bewijs dat je voltijd student bent. Je hebt deze kortingskaart tevens nodig om van de flexibele KILROY jongeren- en studententickets gebruik te maken. In de ISIC app en de website www.isic.org zie je heel gemakkelijk welke kortingen er allemaal gelden met de ISIC kaart.