Hoe kan ik contact opnemen met KILROY tijdens mijn reis?

De beste manier is om ons een e-mail te sturen of contact op te nemen via de contactpagina op onze website. Wij zullen je dan zo snel mogelijk helpen.

In noodgevallen kan je ons bellen, maar dit kan erg duur uitvallen als je in het buitenland bent. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat we gesloten zijn i.v.m. het tijdsverschil. Ons (internationale) telefoonnummer is +31 20 2623 682 en kan je bereiken van maandag t/m donderdag tussen 08:00 - 20:00, op vrijdag van 08:00 - 18:00 en in het weekend van 10:00 - 16:00.