Moet ik mijn reisschema op TripCase checken tijdens mijn reis?

Ja, tijdens jouw reis moet je jouw reisschema controleren op eventuele wijzigingen en updates. De opgestelde reisschema's en vliegtijden zijn niet altijd definitief en sommige vliegtuigmaatschappijen veranderen hun schema's regelmatig.

Ga naar www.tripcase.com en controleer jouw reisschema. In het TripCase overzicht is jouw reisschema steeds aangepast aan de laatste wijzigingen. Je kan de TripCase app downloaden voor iOS en Android.