Kan ik mijn reisdatum(s) of -bestemming(en) wijzigen?

Elk ticket heeft weer andere voorwaarden. Tijdens het boeken van een ticket via onze website kan je zien wat de wijzigings- en annuleringsvoorwaarden zijn. Een wijziging is altijd op basis van beschikbaarheid en voor het wijzigen en/of annuleren van een ticket worden altijd kosten in rekening gebracht.

Heb je jouw ticket via de website geboekt? Vul dan het formulier ‘Ticket wijzigen’ in (knop rechtsboven in het scherm) en geef aan wat je wilt wijzigen/annuleren. Via de mail ontvang je dan de opties en de eventuele kosten. Is wijzigen niet mogelijk of als je de wijziging niet wilt bevestigen, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Heb je jouw ticket via een Travel Specialist geboekt? Neem dan direct contact op met jouw Travel Specialist en hij/zij zal de opties voor je checken en met jou bespreken.