Hvorfor bør jeg søke studier i utlandet gjennom KILROY?

Vi samarbeider med noen av de beste universitetene i verden, og forteller deg alt du trenger å vite om å studere i utlandet. Vi hjelper deg med søknadsprosessen, svarer på alle spørsmål du måtte ha og sørger for at du er godt forbredt før du legger ut på ditt nye eventyr. Vi tar oss av alt det kjedelige papirarbeidet, slik at du ikke trenger å gjøre det selv. Vi kan fortelle deg alt om det å bo og studere i et annet land, sørge for at alle søknader er riktig utfylt og at du har alle dokumenter som er påkrevd på plass. Vi kan også gi deg nyttig informasjon om studentboliger, finansiering, studiejobber, visum og valg av riktig kurs.

Spar tid og la oss hjelpe deg med å bli student i utlandet! 98% av våre søkere kommer inn på ønsket universitet, og det beste med det hele er at vår studieveiledning er helt gratis! Kontakt en av våre studieveiledere idag, og hør om våre muligheter for studier i utlandet.