Hvorfor bør jeg søke internship i utlandet gjennom KILROY?

Å søke på et internship i utlandet virker kanskje som en overveldende prosess, og det er derfor vi er her. Når du søker på et internship i utlandet gjennom oss gjør vi hele søknandsprosessen enkel, og vi hjelper deg med alt fra A-Å. Vi sørger for at du får jobb i et selskap eller en bedrift som verdsetter interns, hvor du får utfordringer og hvor dine innspill blir satt pris på.

Sammen med en studieveileder skreddersyr vi din drøm, og sørger for at du vet alt om visum, bosted i utlandet, om du kan søke om støtte og hvordan du danner et nettverk mens du har et internship i utlandet. Vår veiledning for internship i utlandet er gratis.