Hva skjer dersom jeg ikke bestiller alle billettene mine sammen - hva er mine rettigheter ved slike tilfeller?

Hvis du ikke booker alle billettene dine i samme bestilling er du ikke dekket av flyselskapets forpliktelser til å sørge for at du når siste destinasjon, dersom det er forsinkelser.

Hvis du for eksempel kjøper en billett til London i en bestilling, en annen billett fra London til din destinasjon i en annen bestilling, og flyet til London er forsinket slik at du mister ditt neste fly - vil du mest sannsynlig miste billetten og bli nødt til å kjøpe en ny fra London. I slike tilfeller vil du ikke bare miste billetten fra London, men også returbilletten til London.

Du skal også være oppmerksom på at du ikke kan sjekke inn bagasje hele veien eller få boarding pass for alle flyvninger dersom du har separate billetter. Følgelig må du hente bagasjen din på ditt første stopp, for så å sjekke inn på nytt. Alt i alt, en veldig tidkrevende prosess.