Hvordan bestille en billett til et spedbarn som ennå ikke er født?

Dersom du ønsker å bestille flybilletter til et barn som ikke er født enda, lar det seg også gjøre. Du har da to alternativer å velge mellom:

- Dersom navnet er bestemt, kan du bestille billetter enkelt og greit uten på egenhånd.

- Dersom navnet ikke enda er bestemt kan barnet legges til bestillingen på et senere tidspunkt.

Bestill reisen som vanlig for de som skal reise, unntatt spedbarnet. Når barnet har fått navn, kontakter dere vår online support, som raskt kan legge til barnet i bookingen.
Vennligst merk at med det sistnevnte alternativet vil det tilkomme et administrasjonsgebyr da spedbarnet må legges til i bookingen manuelt.