Hva er en e-billett?

En e-billett (elektronisk billett) er en ikke-fysisk billett påkrevd av flyselskapene. E-billettene er utstedt av enten reiseselskapet eller flyselskapet når en booking er bekreftet og betalt.

Merk at din bookingbekreftelse ikke er din e-billett, og du bør alltid dobbeltsjekke at e-billetten har blitt utstedt ved å sjekke reiseruten på www.tripcase.com. Vi sender deg også e-billetten når billetten er utstedt, og noen ganger havner dette i spam-innboksen. Hold derfor alltid et øye med denne.

Hva om jeg mister eller glemmer å printe ut e-billetten min?
Ikke noe problem. Du er registrert i flyselskapets systemer, og trenger ikke å fremvise noe bevis på billetten din annet enn personlig ID, som for eksempel pass. Printet e-billett er kun medbragt for din egen bekvemmelighet.

Vær obs på at enkelte flyplasser ikke vil slippe deg inn med mindre du kan dokumentere at du faktisk skal fly, da de ikke ønsker at flyplassen skal fylles opp av uønskede og kriminelle. I slike tilfeller er det alltid anbefalt å ha en printet billett eller en annen måte å dokumentere din flyvning på.