Check-in: Hva er "Online Check-in" ?

Du kan alltid sjekke inn på flyplassen før avreise, men mange flyselskap tilbyr ulike løsninger for deg som ønsker å sjekke inn på selv forhånd fra et par 22 timer til 3 dager før avreise. Her kan du kan selv velge ditt favorittsete og hente ut annen informasjon. Besøk flyselskapenes egne hjemmesider for informasjon om innsjekking via internett eller mobil. KILROY anbefaler å sjekke inn på forhånd for å spare tid på flyplassen. Husk å beregne tid til å sjekke inn og avlevere eventuell bagasje som skal sendes.

Merk at om du skal sjekke inn via internett eller mobil for første gang, kan det være lurt at du gjør deg kjent med tjenesten i god tid før flyreisen finner sted.

Velger du å sjekke inn på flyplassen anbefales du å benytte automatene for innsjekking. Merk at det er ulike automater for ulike flyselskap - dette står på skjermen eller du kan spørre personalet på flyplassen. Du sjekker inn med navn, evt. pass/ID og/eller ditt referansenummer og følger instruksjonene, mottar ditt boarding pass og eventuelle bagasjelapp for sending av bagasje. Hvis du har bagasje som skal sendes, går du videre til angitte drop-punkt.

Vær oppmerksom på at flyselskapet som opererer (faktisk flyr) ruten kan være forskjellig fra det markedsførende flyselskapet (det flyselskapet som promoterer/selger billetten) med bakgrunn i flyselskapenes allianser/samarbeid, og da er det med det opererende flyselskapet du skal sjekke inn.

Merk at referansenummeret flyselskapet noen ganger krever ved innsjekking ikke er din 'KILROY referanse', men flyselskapets egen referanse som du vil finne på din billett. Du finner billetten (e-ticket) ved å logge deg www.tripcase.com. Eller du kan følge den direkte lenken nederst på din Journey Confirmation (gjelder alle bestillinger gjort i våre butikker, via telefon, epost eller chat).