Hva er et ISIC-kort, og hvordan kan jeg få tak i et?

Et ISIC-kort er et internasjonalt fordelskort for fulltidsstudenter, og kan bestilles via vår nettside eller i en av våre KILROY-butikker. Kortet vil gi deg tallrike lokale og internasjonale rabatter på alt fra billige fly- og togbilletter, til gratis museumsinnganger og store rabatter på software. Les mer om alle de fantastiske rabattene på ISICs egne nettsider.

Med ISIC-kortet får du også tilgang til student- og ungdomspriser på flybilletter med 1 års gyldighet, også kalt KILROY-billetter.

Aldersgrensen vil gjelde ut i fra flyselskapets regler; ofte opp til 33 år som heltidsstudent.

Jeg har mistet mitt ungdoms-/student-kort - hva gjør jeg?
Kortet kan dessverre ikke erstattes, så dersom du mister det må du kjøpe et nytt."