Hvordan kommer jeg i kontakt med KILROY når jeg er på reise?

Den beste måten å komme i kontakt med oss er å sende oss en e-post, så svare vi deg så raskt som mulig. Hvis du vil endre flyreservasjonen din går du videre til Endre billett og så kan alt ordnes online.

Hvis det er et krisetilfelle kan du ringe oss, men vær klar over at det kan være ganske kostbart og at KILROY kan være stengt grunnet tidsforskjeller eller helg.