Kan jeg bruke kun deler av flybilletten min?

Generelt sett må du bruke alle flyvningene i billetten din. Selvfølgelig kan ingen tvinge deg til å bruke retur-billetten om du bestemmer deg for å ikke reise hjem, men det er ikke tillatt å kun bruke retur-billetten. I tilfeller hvor du ikke bruker avgangs-billetten vil resterende del av billetten gå tapt (retur-billetten).

Det samme gjelder for stop-overs. Du må fly alle deler av billetten og kan ikke starte reisen i midten av en rute. For eksempel, hvis du har en billett som sier New York - Los Angeles - Bangkok, kan du ikke starte reisen i Los Angeles.