Hva om flyselskapet mister eller skader bagasjen min?

Hvis bagasjen din blir forsinket, forsvinner eller blir skadet er flyselskapet alltid forpliktet til å kompensere for tapet/skaden i en eller annen form. Slike tilfeller skal alltid meldes fra om umiddelbart. På flyplassen vil du finne informasjon og serviceansatte som vil bistå deg og få registrert manglende bagasje eller skade/tap. Eventuelt kan dette gjøres på flyselskapenes egne hjemmesider

Variasjonene på refusjoner og betingelser er store så KILROY anbefaler derfor at du alltid kjøper egen reiseforsikring som også dekker bagasje. Merk at du aldri skal pakke spesielle verdisaker, laptop, kamera, smykker, elektronikk, kontanter etc i innsjekket bagasje da det er begrenset eller ingen refusjon ved tap for slikt. Ta det som er verdifullt for deg, med i håndbagasjen og hold et godt øye med tingene dine.

Les mer om dine rettigheter ved tapt/skadet bagasje på sidene for EUs Flypassasjer Rettigheter.

Merk at KILROY ikke er ansvarlig for skadet, tapt eller forsinket bagasje på reisen."