Hvordan bruker jeg et gavekort?

Du kan bruke gavekortet i våre butikker for å betale hele eller deler av beløpet. Hvis du ikke bruker hele beløpet på gavekortet, får du et nytt gavekort med gjenværende saldo.
Hvis du vil bruke gavekort på bestillinger over nett, må den behandles manuelt av en av våre ansatte, fordi gavekortet ikke støttes som et betalingsmiddel på våre nettsider. Du må bestille billettene og betale på vanlig måte, deretter kontakte kundeservice som sjekker gavekortet ditt og refunderer betalingen hvis gavekortet er gyldig.