Jeg har kjøpt en flybillett - kan KILROY hjelpe meg med andre produkter?

Ja, KILROY er et fullt service reiseselskap. Vi har hjulpet ungdom, studenter og andre eventyrlystne reisende siden 1964.

Vi har et bredt utvalg reiseprodukter som innebærer alt fra flybilletter til hoteller og lange eller korte opplevelsesreiser. Hvis du trenger en leiebil, en campervan eller kanskje bare et busspass, har vi det også. Og glem ikke reiseforsikring! Vi kan også hjelpe med rådgivning for studier i utlandet.