Reise alene eller bli med på en gruppereise?

Det avhenger av personligheten din. Folk foretrekker forskjellige ting, og det gjør det til en vidunderlig verden å leve i!
Vær oppmerksom på at turer solgt av KILROY ikke er den typen hvor du reiser med en stor gruppe eldre mennesker som går bak en guide som holder en paraply i luften. På våre turer vil du reise med unge folk, eller folk med et ungt sinn, fra hele verden og reise til steder utenom allfarvei som gir deg en sjanse til å se ting 'vanlige turister' ikke får sett.

Så, det er faktisk ingenting å 'skamme seg' over selv om du er en erfaren reisende som er vant med å gjøre alt selv - det er ofte en vinn-vinn situasjon å være med en gruppe!

Hva er fordelene med å reise i en gruppe?
Ved å reise i en gruppe kan du konsentrere deg om å nyte opplevelsene istedenfor å stresse med å finne transportmåter, et sted å bo, ting å se og gjøre, et sted å spise, å møte folk og lete opp informasjon om plassene du skal. Du får også møtt likesinnede reisende fra hele verden, og har en god sjans til å få nye venner for livet som du kan møte igjen senere. På alle våre turer vil du også ha endel tid på egenhånd, slik at du fremdeles vil kunne gjøre de tingene du selv vil, og ikke være med gruppen døgnet rundt.