Min reiseplan

Du kan alltid holde deg oppdatert med reiseruten din ved å logge inn på TripCase. Besøk tripcase.com eller download app'en.

See your Itinerary here

Hva er TripCase?

TripCase gjør det lett å organisere og samle alle dine reisedetaljer ett sted. Flyinfo, endringer i reiseruten, forsinkelser, kart og destinasjonsinfo. Du får tilgang til TripCase fra PC, nettbrett eller smartphone.

Registrer deg på TripCase enten ved å benytte Facebook-kontoen din eller ved å registrere en e-postadresse. Oppgir du samme e-postadresse som du benyttet da du bestilte reisen din vil den automatisk bli linket fra oss til tripcase.com.

Download TripCase app'en

TripCase app'en er tilgjengelig til iOS og Android. Download den fra App Store eller via Google Play Store. Du kan også besøke tripcase.com fra din browser på mobilen og få tilgang til de samme funksjonene.

Leter du etter gamle Virtually There? Denne tjenesten har blitt erstattet av TripCase.

Download the TripCase App