Seating: Kan jag få en plats tilldelad innan jag kommer till flygplatsen?

Ja, du kan ofta välja plats samtidigt som du checkar in online. KILROY kan hjälpa dig att boka plats med vissa flygbolag om du har beställt din biljett online och köpt ett prioritetspaket. Om du köpt din biljett i någon av våra butiker bör du kontakta din reseexpert för mer information om att ordna sittplats.Observera att en sittplats aldrig kan garanteras till 100%. Det kan förekomma att flygbolaget behöver ändra din förbokade plats.

Kan jag boka sittplatser vid nödutgång eller extra utrymme för långa ben?
Vanligtvis kan du välja den här typen av platser på flygbolaget hemsida, om de erbjuder den möjligheten. Observera att en extra avgift tas ut för detta, samt att platsgaranti inte gäller då flygbolagen alltid har möjligheten att ändra platsbestämmelserna väl på flygplatsen.