Har jag tillräcklig med tid för att byta till mitt anslutande flyg (transit)?

Alla transittider är officiellt godkända av flygbolagen och flygplatserna. Det här betyder att du inte kommer att bli erbjuden några anslutningsflyg som riskerar att inte hinnas med.

Om du inte är en erfaren resenär eller har funktionsnedsättningar rekommenderar vi dig att undvika anslutande flyg med korta tidsspann. Om du behöver byta flygplats rekommenderar vi att du planerar att ha minst 4 timmar på dig, men notera att det kan vara långt mellan flygplatser så ta reda på hur långt avståndet är i god tid i förväg.