Incheckning: Vad är "incheckning online" ?

De flesta flygbolag erbjuder dig möjligheten att i förväg checka in och boka sittplatser online via sin webbplats. Detta kan normalt göras från 22 timmar till 3 dagar före avgång, så kontrollera hos berört flygbolag när din incheckning online öppnar.

Vi rekommenderar dig att använda flygbolagens tjänster för incheckning online, om du inte väljer att göra det på flygplatsen. Om du vill checka in på flygplatsen ha i åtanke att risken är stor att det endast finns kvar flygstolar längst bak vid toaletten. Du riskerar även att inte få platser bredvid ditt resesällskap om du väljer bort att checka in online.

Observera att informationen från ""flygbolaget"" (de som faktiskt flyger) kan vara annorlunda än den från ""resebyrån"" (de som säljer biljetterna). Om detta är fallet ska alltid gå på flygbolagets regler för online-incheckning. Du bör också notera att ""referens"" ibland krävs av flygbolaget. Då är det är inte din ""KILROY referens"" utan flygbolagets referens som du hittar på din resplan online som du finner på www.tripcase.com.