Vad är ett ISIC-kort och hur får jag tag på ett?

ISIC-kortet är ett internationellt förmånskort för studenter som kan beställas online och i våra butiker. Kortet ger dig många lokala och internationella rabatter. Allt från billiga flyg och tågbiljetter till gratis inträde på museer och bra rabatter på programvaror. Kortet kommer att finansiera sig själv, efter att det bara använts ett fåtal gånger. För att få en överblick över rabatter och förmåner, besök isic.se där du också kan ladda ner ISIC-appen för iPhone och Androidtelefoner.

Jag har tappat bort mitt ungdoms/studentkort - vad ska jag göra?
Tyvärr kan inte borttappade kort ersättas och du måste därför köpa ett nytt.