Bagageförsäkring - vad är det och hur använder jag den?

Naturligtvis vill ingen tillbringa större delen av sin reskassa på att köpa nya kläder och förnödenheter. En bagageförsäkring täcker ditt bagage under den första månaden av din resa. Inte bara under flygningen, utan också alla andra ställen du är på, som hotell, bussar, tåg, bilar och i privata hem.

När du köper dina flygbiljetter online har du möjligheten att köpa till en bagageförsäkring. Du kan även kontakta våra reseexperter för att få hjälp med det här.

Om du behöver använda din bagageförsäkring kontaktar du Europeiska ERV för vägledning, alternativt fyller i formuläret du finner på deras hemsida. De kommer sedan att hänvisa dig till ett lokalt kontor i realtid eller till en fortsatt process när du kommer hem, beroende på hur din situation ser ut.