Min resrutt

Du kan alltid kontrollera din flygrutt genom att logga in på TripCase. Gå till tripcase.com eller ladda ner appen.

See your Itinerary here

Vad är TripCase?

TripCase gör det enkelt för dig att organisera dina resor på en och samma plats. Få information om dina flygresor, tidsändringar, förseningar, kartor och annan information om dina destinationer. Du kan nå TripCase på din dator, läsplatta och smartphone.

Gå till tripcase.com

Ladda ner TripCase-appen

TripCase-appen finns att ladda ner för iOS och Android genom App Store och Google Play Store. För övriga enheter, gå till tripcase.com genom din mobila webbläsare. Du hänvisas då till rätt plats för att nå TripCase.